Veronika Duci

Cel: +355 68 40 270 60
Email: veronicaduci@gmail.com

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla jeshile nr. 1., Kati i 1 – rë, 1001. Tiranë

Na shkruani dhe ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt!

[ninja_forms id=1]